Master dine penge

Langsom og støt vinder kapløbet. Andre analytikere advarede om ydeevne gebyrer på denne type af fonden. Alan Steel, grundlægger af finansielle rådgiver Alan stål Asset Management, sagde: “en fond, der er designet til at reducere din risiko for markedet tab er klart bedre at foreligger en krak, ikke efter en, hvilket er grunden til disse fonde ikke skal købes af sparerne.

For at en øvelse som dette være nyttigt, har du fået til at være helt ærlig om dine vaner. Og du kan ikke forsøger at foretage ændringer i løbet af vurderingsperioden. Når du først logge dit forbrug, din kost eller din tid, er dit mål at dokumentere, hvad du gør i normale daglige liv. Hvis du forsøger at foretage ændringer i løbet af vurderingsperioden, du besejre formålet.

JD: Sure, så jeg vil sige der er en masse forskellige tråde, der samlet fører til få Rich langsomt og set i bakspejlet dette synes temmelig klart at jeg var bestemt til at starte noget lignende, men jeg kunne aldrig have forudset det. Så jeg gik gennem college, jeg fik en psykologi eksamen og mens jeg var ved at blive en psykologi grad, jeg var også at få mig dybt i gæld, og ikke som studerende lån som en masse mennesker, der går på college, men jeg reoler op gæld i form af kreditkort. Jeg dimitterede fra college med et kreditkort vane. At credit vane bare blevet værre som jeg som tiden gik tog jeg et privatlån på lånmeddetsamme.dk.

Så måske har jeg gået til pengene magasin hjemmeside og de har en artikel om noget, måske jeg aftalt med det eller måske jeg var uenig med det. Og så vil jeg citere lidt bit fra artikel, den ene, der ansporede min – hvad tog af tanke jeg havde og så jeg vil tilbyde min egen feedback til artiklen, enten udvide på hvad der var sagde eller modstridende hvad de sagde, og det er hvordan de fleste af artiklerne på Ge t Rich langsomt arbejdede.

J.D. Roth: Nå, jeg begyndte at håndtering af forbrugernes gæld i oktober 2004. Jeg har faktisk afdækket – det er ikke på WordPress, en behandling dokument. Men det er dybest set en plan, som jeg skrev ud. Jeg skrev det på oktober 2004 og jeg sagde, af December 2007, jeg ønsker at være gældfri.” Jeg havde denne plan.

Anyway, hvad jeg mener er at hvis jeg ikke sælger en bestand på en $100 tab til offset $100 i indkomstskat i år, jeg kan (i gennemsnit) sælge det næste år for den samme virkning. Alle jeg mister er mulighed for at tjene renter på $30 af skatter jeg ville have betalt på $100 for indkomst. Kun hvis du forventer at have mere end $3.000 offsettable tab næste år har du brug at haste og grab tab i år.

JD: Hvordan gjorde dette arbejde? Så før salg, jeg havde en virksomhed – Lad os kalde dem selskab A henvender sig til mig og sagde, hey vi ønsker at se på dit websted eller vi ønsker at købe det. Og jeg var ligesom, okay hvor meget har du tilbyde? Og de sagde, godt vi ikke kender, vi har brug at se dine regnskaber. Og så spurgte jeg min advokat og min revisor skal jeg vise dem, og de sagde jo de har ikke nogen anden måde at gøre et tilbud, medmindre de ser dine ting. Så tog virksomhed A et kig på regnskabet, og mens de gør dette besluttede jeg mig for jeg ville få nogle råd.

Jeg prøvede at tænke på en god måde at reagere på denne kommentar, men kunne ikke helt få punktet på tværs. Så jeg tog et skridt tilbage til at tænke, og voila… dette vises her, og det er så perfekt, jeg tror ikke, jeg kan tilføje noget af værdi. Fantastisk svar! Nu skal jeg bare finde ud af niveau 5 hockey… Temmelig sikker på er der jet packs.

GÆLD er en sygdom, og hvis du ikke er forsigtig, det vil langsomt æde væk på du forlader intet genkendelige. Gæld har bragt mange mennesker til deres finansielle grave. Hvis du er i gæld, så er du i trældom. Dette er en tilstand af undtagelsestilstand, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed. Hvis dit ønske er at blive velhavende, og du er i øjeblikket i økonomisk nød, er den første ting du skal gøre forstå dit CASH FLOW. Mange mennesker falder dybt i gæld, fordi de ikke har styr på deres likviditet. Du vil blive overrasket over, hvordan små skridt kan føre til store besparelser. For eksempel, du er på vej til indkøbscenter, du efterlade dit kredit og debet kort hjemme, og du holde en månedlig ydelse i hjemmet for at undgå at gå frem og tilbage til banken. Når den er færdig, disciplinere dig selv til at vente til din næste ydelse. Disse er små skridt, men de kan tilføje til store besparelser.

Den tredje tip ligger i den måde, man behandler penge. Penge har tidsværdi, hvilket betyder, at hvis du beholde pengene tomgang, det vil forblive den samme som for 10 år siden. For at gøre dine penge vokse sammen med din opsparing, er det altid tilrådeligt at investere. Sats af renter eller afkast fik af investering vil være langt større end rentesats, man får fra bankerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *