Kontakt kundeservice

For nylig blev jeg mindet af NPR (National Public Radio) at tjekke et websted, der forbinder långivere med låntagere i en interessant, mere community-orienteret måde. Zopa hjælper folk med at få en god aftale, som den forhandler en figur, der er mellem det mindste långiver er villig til at tjene og maksimalt låntager er villige til at betale. Dette giver kunderne valgfrihed med der Anvend på for et kviklån 18 år, men hvis de ikke accepteres så de har fortsat at anvende med forskellige långivere direkte.

Men hvis du ønsker flere penge så de sikrede lån vil være en bedste løsning. En indirekte auto lån er, hvor en bilforhandler fungerer som mellemled mellem banken eller pengeinstitut og forbruger. Giffgaff modtager et gebyr for at indføre personlige lån til detailhandlen pengemarkederne Ltd handel som klub.

Banker at finde finansiering hårdt, især når du leder efter en usikrede lån. 1) højere college omkostninger har ført til større studielån resulterer i en betydelig stigning i misligholdte lån. Du kan overveje nogle af dine lån muligheder på siden ovenfor – disse långivere (i afsnittet dårlig kredit) vil overveje dig for et lån med en lav kredit score.

De er også kendt som personlig, kontantforskud eller dårlig kredit lån med nogen garant. I almindelighed, strukturen af lånte midler MIKROFINANSIERINGSINSTITUTTER domineret af kortsigtede besparelser og lån lånte op til en year.4 gange, op til niveauet af 9\ % (mod 5.

Det betyder dit afdrag bliver lavere, og i de fleste tilfælde mindre økonomisk belaste end Payday eller kontantforskud lån du har brugt i fortiden. Vores mål er at hjælpe folk, der ønsker for at låne penge lige nu ved at finde direkte långivere, der kan give Kontantlån op til $100.000.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *